Badminton'da Türkiye ikincisi olduk

Badminton

13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası final müsabakaları ile sonuçlandı. 81 ilden 520 sporcunun yarıştığı 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Kırıkkale GSİM Spor Kulübü sporcularımızdan Aleyna Bozer ve Hatice Yöndemli çift kızlar kategorisind

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Çift kızlar kategorisinde üstün başarı göstererek turnuvanın favori sporcularından Ankara ve Eskişehir sporcularını yenen Kırıkkale GSİM Spor Kulübü sporcularımız Hatice Yöndemli ve Aleyna Bozer finale kadar yükseldi. Finalde birinci seri başı Erzincan sporcularına yenilen kızlarımız kürsünün ikinci basamağındaki yerini aldı.

Elde edilen puanlar Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Mutlu Tarhan ve Ali Sincer`i de antrenör sıralamasında 7. sıraya taşıdı. Antrenörlerimize plaketlerini Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik takdim etti.

 

HEDİYELER VERİLDİ

4-7 Haziran 2014 tarihleri arasında Ankara ilinde Sincan Spor Salonunda düzenlenen, 13 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonasına; Süleyman Dağdelen, Eray Biçer, Faik Ferhat Kızılırmak, Akif Erdem Ünlü, Batuhan Boyacı, Batın Önal, Hatice Yöndemli, Aleyna Bozer, Eda Keçeli, Buse Dalbudak Ve Rumeysa Bozer`den oluşan 11 sporcu ile katılan Kırıkkale GSİM Spor Kulübü sporcularımızın Tek Erkekler, Tek Kızlar, Çift Erkekler, Çift Kızlar ve Karışık Çiftler Kategorilerinde elde ettikleri puanlar neticesinde Kırıkkale GSİM Spor Kulübümüz Türkiye`nin en iyi 8. kulübü oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ